Birth Flowers - PosterStories

Geboortebloemen per maand

Vol trots en met blijdschap lanceren wij vandaag onze Geboortebloemen collectie. Een prachtige collectie van handgeschilderde geboortebloemen. De geboortebloemen staan voor de maand waarin jij bent geboren. We lopen ze allemaal even langs 

Januari - Anjer en sneeuwklokje

Roze, rode en witte anjers symboliseren liefde. Een sneeuwklokje staat symbool voor hoop en schoonheid. 

Februari - Viooltje en sleutelbloem

Kleine, maar hele bijzondere bloemen. Violen staan voor loyaliteit en vertrouwen. Sleutelbloemen geef je volgens de astrologische bloemenleer aan personen die je niet kunt missen in je leven.

Maart - Narcis

Narcissen symboliseren een nieuw begin. Of het nu om een geboorte, nieuw levensjaar of ander feestje gaat. 

April - Madeliefje 

Madeliefjes staan voor onschuld, loyale liefde en puurheid.

Mei - Lelietje-van-dalen en meidoorn

Lelietjes-van-dalen staan voor lieftalligheid, bescheidenheid en terugkeer naar geluk. De bloemen van de meidoorn zouden hoop en geluk bieden aan de ontvanger.

Juni - Roos

Zeker rode rozen zijn het symbool van de liefde, op romantisch vlak. Roze rozen weerspiegelen geluk, witte rozen puurheid en een nieuw begin.

Juli - Ridderspoor en waterlelie

Een ridderspoor weerspiegelt sterke liefdesbanden. De waterlelie staat voor puurheid en grootsheid. Met andere woorden: je plaatst de ontvanger ervan op een voetstuk.

Augustus - Gladiool en klaproos

Gladiolen weerspiegelen onder meer kalmte, integriteit en blinde liefde. Rode klaprozen staan voor genot, witte voor troost en gele voor succes.

September - Aster en klimmende winde

De september-geboortebloemen draaien volledig om het verspreiden van liefde. Asters symboliseren de kracht van de liefde en positiviteit, terwijl de klimmende winde een symbool van genegenheid naar een naaste is.

Oktober - Goudsbloem 

De blaadjes vallen inmiddels van de bomen, maar de oktober-geboortebloem barst van de kleuren. Goudsbloemen symboliseren optimisme en voorspoed.

November - Chrysant

De Chrysant staat symbool voor: geluk, vriendschap, gezondheid en eerlijkheid

December - Dichtersnarcis en hulst

De dichtersnarcis heeft een prachtige betekenis: je wilt dat de geliefde aan wie je ze geeft blijft zoals hij of zij is. Een hulst aan jezelf of een geliefde schenken, betekent dat je jezelf of diegene geluk toewenst.

Maak het persoonlijk

Naast dat de geboortebloem symbool staat voor de maand waarin jouw kleintje is geboren, kun je de poster nog verder personaliseren. Voeg de naam en de geboorte datum toe wanneer je de poster besteld. Wil je net even iets anders op de poster, bijvoorbeeld een zin die veel voor je betekend? Neem dan contact met ons op. Wij vinden het belangrijk dat jij de perfecte poster vindt voor jouw kindje. 

Bekijk nu de Birth Flower posters in onze store: https://www.posterstories.nl/collections/all

Terug naar blog

Birth flowers