Tips om je huis herfstproof te maken - PosterStories

Tips om je huis herfstproof te maken

De herfst is weer begonnen een tijd waarin we weer meer in huis zijn dan dat we er op uit gaan. Een heerlijke tijd van het jaar waarin de bomen hun mooiste kleiren krijgen, de bladeren beginnen te vallen en mooie zonnige herfstdagen en veel regen elkaar afwisselen. Dit maakt het extra fijn om het knus te maken in huis. Dit zijn 5 tips om het binnen extra gezellig te maken. 

Tip 1 - Kaarsen

Haal kaarsen in huis! Kaarsen in de avond aansteken maakt het extra knus in huis en zeker in de herfst wanneer het steeds vroeger donker wordt. Wanneer je 's avonds op de bank zit met een deken en een kopje koffie of thee is niks fijner dan kaarsen aan te steken en lekker te ontspannen. 

Tip 2 - Kussens

Heb je in deze tijd van het jaar kriebels om je interieur aan te pakken maar wil je geen drastische veranderingen doen? Denk dan eens het vervangen van je kussens op de bank in meer herfstige kleuren of het toevoegen van een extra plaid. 

Tip 3 - Herfstdecoratie 

Heb je een mogelijkheid om een mooie herfstwandeling te maken? Neem dan wat mooie decoratie voor thuis mee en maak zelf een herfststukje voor op tafel. 

Tip 4 - bloemen 

Bloemen zijn een toevoeging aan je interieur in elke tijd van het jaar. Dus ook tijdens de herfst mag een mooie bos met herfstbloemen niet ontbreken. Houd je er niet van om elke 2 weken weer nieuwe bloemen te moeten halen? Zoek dan een boeket met droogbloemen. Niet alleen heel duurzaam maar ook heel mooi

Terug naar blog

Birth flowers