Tips voor de herfstvakantie - PosterStories

Tips voor de herfstvakantie

Heerlijk, het is weer herfst! En de herfstvakantie staat weer voor de deur. Tijd voor de kinderen om lekker naar buiten te gaan en hutten te bouwen, stampen in de plassen, bladeren zoeken en spelen tot je niet meer kunt. Wij hebben de allerleukste herfstactiviteiten op een rij gezet. 

Speurtocht 

Niks is leuker dan er lekker op uitgaan in de Nederlandse bossen. Organiseer bijvoorbeeld zelf een speurtocht in het bos. Bepaal vooraf welke vogels, insecten, bomen en paddenstoelen er gevonden moeten worden.  

Knutselen

Is het een regenachtige dag? Open dan je Pinterest en ontdek de vele verschillende knutsel ideeën. Van knutselen met bladeren tot kastanjes.

Krakeling Festival 

Houd jij van toneel en muziek? Dan is een bezoek aan het Krakeling festival in Amsterdam echt een aanrader. Tien dagen lang kun je de meest verrassende en bijzondere jeugdtheatervoorstellingen / belevingen op diverse locaties in Amsterdam gaan bekijken. Bekijk alle informatie over het festival hier: https://krakeling.nl/

Bioscoop

Er zijn tijdens de herfstvakantie verschillende nieuwe films te zien in de bioscopen. Zoek een leuk filmhuis in de buurt uit, haal een bak popcorn en kijken maar! Nu te zien is onder andere K3 Kom erbij, Sing 2 en De Bad Guys. 

Veel plezier tijdens jullie vakantie! 

 

Terug naar blog

Birth flowers