"Posters met een verhaal en een aandenken voor het leven."

Dit was het uitgangspunt waarmee Roy en Suzan PosterStories zijn gestart. Na de komst van hun prachtige dochter Isa, ontstond de zoektocht naar de perfecte geboorteposter om één van de meest bijzondere momenten uit hun leven vast te leggen. 

In de zoektocht naar de perfecte poster kwamen ze weinig unieke designs tegen die bij ons paste. Dús besloten wij zelf aan de tekentafel te gaan zitten en een design te bedenken. Tijdens onze brainstorm kwamen er zoveel ideeën op tafel, dat daaruit spontaan PosterStories was geboren. 

Posterstories-wiezijnwij?

 

Het idee achter de posters

Met PosterStories creëren wij geboorteposter designs die tijdloos zijn. De designs worden gemaakt zodat ze altijd opgehangen kunnen worden, of je kind nu pasgeboren is of al naar de middelbare school gaat. Het is een design dat nooit verveeld én samen kan met andere posters in een mooie gallery wall. 

Geboortebloemen

De eerste collectie die gelanceerd is, is onze geboortebloemen collectie. Een unieke collectie met handgeschilderde kunstwerken. 
Een geboortebloem staat symbool voor een aantal karaktereigenschappen. 
Geboorteposter-geboortebloemen
Heb je vragen aan ons? Of heb je een idee voor een uniek design? Neem dan contact met ons op via hallo@posterstories.nl.